,
Paista omat kolmoset tällä älykkäällä silikonimuotilla. Saat 24 kappaletta.
Näin teet omat suklaasi pähkinöillä:
Resepti: Fredrik Nylén
- 200 grammaa MAITOsuklaata
- 72 (n. 50 grammaa) hasselpähkinän ydintä
- Paahda pähkinöitä 200 asteessa kymmenen minuuttia. Katso tarkkaan, kun ne palavat helposti.
- Hiero ylimääräinen kuori pois, mieluiten puhtaalla teepyyhkeellä. Anna jäähtyä.
- Hienonna suklaa hienoksi ja kuumenna puoli 45 asteeseen vesihauteessa.
- Sekoita joukkoon jäänyt suklaa ja sekoita, kunnes lämpötila on noin 25-26 astetta.
- Kuumenna suklaa 30 asteeseen.
- Täytä muotin pohja sulatetulla suklaalla.
- Aseta kolme pähkinää jokaiseen muottiin ja täytä sitten suklaalla.
- Koputa pannua kevyesti pöydälle pari kertaa ilmakuplien välttämiseksi.
- Anna sen kovettua jääkaapissa ja nauti sitten.
Vihje! Sekoita joukkoon nugatia suklaataikinaan... Mmmm!