Suklaamuotti "Trippelnöt"

€25.10
Ej i lager
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:
,

Paista omat kolmoset tällä älykkäällä silikonimuotilla. Saat 24 kappaletta.

Näin teet omat suklaasi pähkinöillä:
Resepti: Fredrik Nylén

  • 200 grammaa MAITOsuklaata
  • 72 (n. 50 grammaa) hasselpähkinän ydintä
  1. Paahda pähkinöitä 200 asteessa kymmenen minuuttia. Katso tarkkaan, kun ne palavat helposti.
  2. Hiero ylimääräinen kuori pois, mieluiten puhtaalla teepyyhkeellä. Anna jäähtyä.
  3. Hienonna suklaa hienoksi ja kuumenna puoli 45 asteeseen vesihauteessa.
  4. Sekoita joukkoon jäänyt suklaa ja sekoita, kunnes lämpötila on noin 25-26 astetta.
  5. Kuumenna suklaa 30 asteeseen.
  6. Täytä muotin pohja sulatetulla suklaalla.
  7. Aseta kolme pähkinää jokaiseen muottiin ja täytä sitten suklaalla.
  8. Koputa pannua kevyesti pöydälle pari kertaa ilmakuplien välttämiseksi.
  9. Anna sen kovettua jääkaapissa ja nauti sitten.


Vihje! Sekoita joukkoon nugatia suklaataikinaan... Mmmm!



Tuote on lisätty ostoskoriisi