Koristesokeri

Tant Fondantilta löydät koristesokeria kaikenlaisissa muodoissa ja väreissä, jotta voit koristella leivonnaisia ja jäätelöä hauskalla ja luovalla tavalla. Pallo-, tikku- ja hauskoja muotoja. Vaaleanpunainen, kulta, glitter vai sininen koristesokeri? Pidätkö mieluummin suklaakoristesokerista, suolalakritsikoristesokerista vai karamellikoristesokerista? Meillä on laaja valikoima värikkäitä ja elegantteja koristeita, jotta löydät suosikkisi, ja myös vegaanivaihtoehtoja niille, jotka niitä etsivät.

Väri

Varumärke

Miksei järjestäisi jäätelöjuhlia, joissa on valikoima erilaisia koristesokeria? Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia koristesokerisekoituksia, jotka sopivat erilaisiin teemajuhliin, kuten yksisarviset, merenneidot, jalkapallot, dinosaurukset ja koristesokerisekoitukset sydämillä. Löydät myös koristesokeria, joka on muotoiltu isoiksi suklaapalloiksi, pieniksi pääsiäismuniksi, tikkuiksi ja kimaltelevaksi sokeriksi.

Kakku voi todella saada uuden ilmeen koristesokerin avulla, ja vain mielikuvitus asettaa rajat. Aseta yksittäinen koristesokeripallo sokerikukkaan keskelle ja kultaile yksisarvisen kakun harjaa kimaltavilla koristesokerihelmillä. Tai mikset leipoisi todellista koristesokerikakkua, jossa koko kakku on päällystetty koristesokerilla? Kuvittele sateenkaarenväristä koristesokerikakkua lastenjuhliin tai uudenvuoden kakku, joka on peitetty kimaltavalla koristesokerilla. Viime vuosina suosittu kakku on yllätyskakku, jossa kakun keskiosa on täytetty juhlavalla koristesokerilla, joka leviää ulos, kun ensimmäinen pala leikataan. Mikset loihtisi kakkua gender reveal -juhliin, joka on täytetty pinkillä tai sinisellä koristesokerilla ja paljastaa odotettavan vauvan sukupuolen yllättäen? Tyylikäs koristesokeri voi todella parantaa sekä maun että esityksen. Valitse väri ja muoto, jotka sopivat valittuun teemaan juhliin, juhliin tai lähestyvään juhlaan. Koristele kakut, muffinssit, leivokset, pullat ja jäätelö.

Voit myös leipoa yksinkertaisia ​​keksejä, kuten kinuskikeksejä, koristesokerileivonnaisia, cake popseja tai pikkuleipiä ja koristella ne värikkäällä koristesokerilla juhlaan. Meiltä löydät koristesokeria suurissa pakkauksissa ja pienemmissä pakkauksissa, joissa on satoja erilaisia koristesokerilajikkeita kaikenlaiseen leivontaan.

Tuote on lisätty ostoskoriisi