KAKKUKORISTEET

Valmiit kakunkoristeet ovat täydellinen vaihtoehto silloin kun et halua tai sinulla ei ole aikaa pursottaa tai luoda omia koristeita sokerimassasta tai muovailumassasta. Meiltä löydät kakunkoristeet, kakkuvalot, kakku kuvat ja kakunkoristeukot, jotka käyvät koristeluun kakuille, muffineille ja leivonnaisille.

Syntymäpäiväkakkuun tarjoamme laajan valikoiman kynttilöitä eri väreissä, mukaan lukien yksivärisiä, monivärisiä, kuviollisia ja jopa sateenkaaria ja yksisarvisia sisältäviä vaihtoehtoja. Meillä on myös valmiita kynttiläsettejä lastenjuhliin, joissa on jalkapallo- ja dinosaurusaiheita. Numeroaiheisia kynttilöitämme on saatavana eri tyylein, tai voit valita numeroiden koristeellisen asettelun kakun päälle sen sijaan, että käyttäisit oikeita kynttilöitä syntymäpäiväkakussa. Kakun päällä käytettävä koriste koostuu yleensä hahmosta tai tekstistä, joka joko työnnetään kakkuun tikkuilla tai asetetaan sen päälle. Meillä on cake toppers -koristeita, jotka sopivat lastenjuhliin ja yksisarviskakkuun sekä moniin muihin teemoihin. Löydät myös cake toppers -koristeita häihin tai muihin erityisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Valikoimastamme löydät myös kakkunukkeja, joita käytetään luomaan upeita Barbie-, Frost- tai prinsessakakkuja, joissa nukke työnnetään kakkuun niin, että se esittää nukken hameen muotoista osaa. Lastenjuhliin on suosittua haluta kakku, jossa on suosikkihahmo, ja Tant Fondantilta löydät valmiita kakkuaiheita, joista voit valita. Löydä suosikkisi kakkukuvista Frost-kakkuun, Paw Patrol -kakkuun tai yksisarvis-, supersankari- tai prinsessateemaisiin juhliin.

Valitse kakun koristeluun eri värejä, muotoja ja teemoja, jotka sopivat vauvasuihku-, kaste- tai hääkakkuun. Yhdistele useita erilaisia kakun koristeita luodaksesi näyttävän kakun. Vain mielikuvitus on rajana kakun koristelussa!

Tuote on lisätty ostoskoriisi