Pastavärit

Pastavärit ja Icing-värit ovat täydellisiä käytettäväksi muun muassa sokerimassan, marsipaanin, muotoilusuklaan, kerman ja voikreemin värjäämiseen. Valitse laajasta valikoimasta värejä ja merkkejä, kuten ProGel, Funcolours ja Wilton.

Väri on erittäin riittoisa, ja jo pieni määrä riittää intensiivisen värin saamiseksi. Värit voi sekoittaa keskenään halutun sävyn saavuttamiseksi. Värjää kaksi palaa sokerimassaa tai marsipaania ja sitten vaivaa palat yhteen. Toisin kuin tavalliset kotitalousvärit, nämä värit antavat intensiivisiä väripigmenttejä ilman, että sokerimassa, marsipaani, kerma tai voikreemi muuttuvat vetisiksi.

Väri

Varumärke

Miksi käyttää pastavärejä?

Pastavärit, tai geelivärit kuten niitä myös kutsutaan, ovat erittäin suosittuja leivonnassa useista syistä:

Intensiiviset värit: Toisin kuin perinteiset nestemäiset elintarvikevärit, pastavärit antavat voimakkaita ja rohkeita värejä jopa pienellä määrällä väriä. Tämä helpottaa halutun sävyn saavuttamista.

Paksu koostumus: Koska pastavärit ovat nestemäisiä värimuunnelmia paksumpia, ne eivät vaikuta yhtä paljon leivonnaisen koostumukseen. Tämä on erityisen tärkeää resepteissä, jotka ovat herkkiä nesteen määrälle, kuten macaron-leivonnaisissa tai joissakin kuorrutteissa.

Pitkäkestoisuus: Pastavärit säilyvät pitkään sekä säilytyksen että intensiteetin suhteen leivonnassa.

Laaja värivalikoima: On olemassa laaja valikoima värejä, jotka mahdollistavat lähes minkä tahansa sävyn luomisen. Lisäksi niitä voidaan sekoittaa mukautettujen sävyjen luomiseksi.

Stabiilisuus: Pastavärit ovat usein lämpöä kestäviä, mikä tarkoittaa, että ne säilyttävät värinsä jopa korkeissa leivonta lämpötiloissa.

Ei ei-toivottuja makuja: Laadukkaat pastavärit eivät yleensä lisää mitään havaittavaa makua leivonnaisiin, toisin kuin jotkut nestemäiset värit, jotka voivat antaa kevyen kemiallisen maun.

Käyttäjäystävällisyys: Pastavärit ovat helppo annostella ja sekoittaa, mikä helpottaa halutun sävyn saavuttamista. Jos haluat hyvin vähän väriä, voit käyttää hammastikkua, jota kastat väriin ja sitten taikinaan, jonka haluat värjätä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi