Moutit

Täältä löydät leikkurit, reunukset, keksileikkurit ja paljon erilaisia ​​piparkakkumuotteja eri figuurien ja muotojen muodossa. Keksileikkuri on loistava työkalu koristeluun, jos haluat luoda joka kerta täydellisiä kirjeitä, kukkia tai keksejä. Ota kakku, marsipaani tai sokeritahna ulos ja paina muotti, jotta voit luoda monia koristeita ja kakkuja lyhyessä ajassa.

Jos haluat luoda koristeita kakullesi, kuppikakuille tai kekseille, keksileikkuri on hyvä työkalu, koska ne on erittäin helppo tehdä. Tant Fondantista löydät laajan valikoiman tarroja leivontaan eri kokoisina, materiaaleina ja kuvioina. Meillä on ruusutarroja, pionitarroja, eläintarroja ja paljon muuta kauniiden koristeiden tekemiseen. Löydät myös lomakkeita vuoden pyhäpäiville, kuten joululle, pääsiäiselle ja Halloweenille sekä vuodenaikoina, kuten talvi ja kesä. Koristele hääkakkusi realistisilla kukilla tai luo juhliin maatilakakku, jossa on erilaisia ​​eläimiä, kuten sarvia, dinosauruksia ja perhosia. On myös suosittua käyttää leivoksia kirjaimiin ja kirjoittaa niillä nimiä kakkuihin lastenjuhliin, opiskelijoihin ja vauvajuhliin.

Mikset tekisi omia ballerinakeksejä täytteellä? Tai mukavia yksisarviskakkuja 3D-muodossa lastenjuhliin? Valikoimastamme löydät monia sarjoja edistyneempien koristeiden luomiseen ilman ongelmia. Koristele ristiäiskakku söpöillä pienillä 3D-kengillä, jotka loit keksileikkurilla.

Ole hieman innovatiivinen ja mene joulun ulkopuolelle, jos uskallat, ja käytä hauskoja leivoksia piparkakkuihin. Leivo lasten kanssa ja anna heidän tehdä piparkakkuja dinosaurusten, yksisarvisten, avaruusalusten tai oikean Batman-lepakkon muodossa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi