Tyllat

Luo kauniita koristeita leivonnaisillesi ripottelemalla. Täti Fondantilla on paljon sprinklejä ja tylliä luomaan mielikuvituksellisia koristeita ja muotoja leivontaan ja ruoanlaittoon! Kärki on itse suutin, joka on sijoitettu viinapussin pohjalle ja jota on saatavana useissa eri kokoisissa ja malleissa. Suurempaa tylliä käytetään kakkujen ja leivonnaisten ripottelemiseen, kun taas pienempää tylliä voidaan käyttää yksityiskohtiin tai jopa tekstin kirjoittamiseen.

Varumärke

Suihkuta kukkia, ruusuja ja lehtiä. Pyörreruusuja ja tulppaaneja. Viivat ja ompeleet, tähdet ja kuoret. On tavallista ripotella kuorrutetta, voikermaa ja kermaa, mutta voit ripotella myös suklaamoussea, marjamoussea tai marenkia. Funcakesin Fluffy Frosting Mix tekee uskomattoman valkoisen ja kiinteän kuorrutteen, joka on täydellinen kastettavaksi.

Anna leivonnaisillesi ylellinen vaikutelma ja käytä alkoholivinkkejä, kuten tähtitylli, iso tylli, ruohotylli tai pyöreä tylli. Valikoimassamme on laaja valikoima erilaisia ​​tyllityyppejä. Löydät suosittuja Wiltonin tyllejä, putkistosarjoja ja tylliliittimiä, jotka helpottavat useiden eri tyllien samanaikaista käyttöä. Jopa niille, jotka eivät ole tottuneet ruiskuttamaan, tulos on erittäin koristeellinen. Lue lisää ripottelemisesta ja inspiroidu siitä, mitä tylleja voit käyttää erilaisiin leivonnaisiin.

Koristele kakkusi kauniilla kerroksella sirotettua koristetta, jotta kakku pompaistuu. Katso blogipostauksestamme, jossa on resepti ja video, kuinka voit leipoa hämmästyttävän sirotellun kakun eri tylleillä ystävänpäiväksi.

Tuote on lisätty ostoskoriisi