Colour Mill

Colour Mill

Saavuta täyteläiset ja täydelliset värisävyt Colour Millsin suosituilla elintarvikeväreillä. Colour Millia voidaan käyttää värjäämään monenlaisia elintarvikkeita voimakkain, selkein värein. Toisin kuin perinteiset hyytelövärit, Colour Mill on öljypohjainen ja toimii siten erityisen hyvin rasvapitoisissa elintarvikkeissa, kuten voikreemissä, marenkivoikreemissä, taikinassa, marsipaanissa, kuorrutteissa ja niin edelleen.

Colour Millsin värit ovat erittäin tiivistettyjä, ja yksi purkki riittää pitkälle. Tarvitset vain pienen tipan väriä saadaksesi hyvän tuloksen. Lisää tipat lisäävät värin intensiteettiä. Suosittelemme rakentamaan väriä erittäin pienellä Colour Mill -määrällä kerrallaan löytääksesi oikean sävyn.

Colour Millillä on laaja valikoima värejä. Yli 50 eri sävyn joukosta löytyy väri jokaiseen tilaisuuteen ja leivonnaisiin.

Väri

Varumärke

Colour Mill on australialainen perheyritys, jolla on pitkäaikainen kokemus leivonnasta. Heidän vallankumoukselliset elintarvikevärit ovat muuttaneet alan tarjoten nyt enemmän värisävyjä ja värikylläisempiä tuloksia. Colour Millin värit on valmistettu ammattileipureiden toimesta ja ne sekoittuvat saumattomasti kaikkien öljyjen ja rasvojen kanssa, jotka jo ovat osa leivonnaisiasi, täydellisen peittävyyden aikaansaamiseksi.

Väripaletista löydät kirkkaita ja voimakkaita värejä aina pehmeisiin, maanläheisiin sävyihin. Olipa sinulla sitten mielessäsi vaaleampi taikina, rohkeampi voikreemi tai tarkat värit sateenkaaren marssijonossa, Colour Millillä on sävy juuri sinulle. Anna luovuuden virrata!

Tuote on lisätty ostoskoriisi