Kakunkoristeet

Pienet vauvanjalat, tähdet, yksisarviset tai syötävät silmät koristeena kakussa? Jopa vähemmän kokenut keittiössä voi tehdä yksinkertaisista leivonnaisista jotain erityistä käyttämällä apunaan syötäviä muotoja ja hahmoja sokerimassasta, marsipaanista tai vohvelipaperista.

Kuvittele vieraiden reaktio, kun kauniisti koristeltu kakku asetetaan jälkiruokapöytään. Koristele hillitysti tai anna kakun erottua, älä pelkää liikaa koristelua - miksi tyytyä yhteen ruusuun kakussa, kun se voi olla koristeltu kokonaisella merellä ruusuja?

Täältä löydät syötäviä koristeita juhliin, kasteisiin, juhliin ja häihin, joita voi muokata juhlan ja kauden mukaan. Koristele pienillä poroilla ja tontuilla jouluun ja söpöillä pääsiäisharoilla pääsiäiseen. Lastenjuhliin sopivat pienet suloiset eläimet, kulkuneuvot, suositut yksisarviset tai muut, jotka sopivat haluttuun juhl teemaan.

Väri

Varumärke

Valikoimassamme on myös aidon näköisiä syötäviä kukkia vohvelipaperista, jotka tekevät hääkakusta jotain aivan erityistä ja varmasti hämmästyttävät vieraat. Käytä kukkia, kuten orkideoita ja magnolioita, syötävinä kakunkoristeina tai muffinseissa ja cupcakeissa eri muodoissa ja kuvioissa. Kauniisti koristeltu leivonnainen toimii myös hienona pöytäkoristeena ja lisää kokonaisvaikutelmaa valitulle teemalle juhliin tai juhliin. Riippumatta siitä, mitä etsit, meillä on laaja valikoima syötäviä koristeita, jotka vievät leivonnaisen seuraavalle tasolle.

Pieniin koristeisiin kuten marsipanikoristeisiin, joissa pinta on kuiva, voi riittää hieman vettä kiinnittämiseen. Suurempiin koristeisiin tarvitaan jotain tahmeampaa, kuten hilloa, sokerikuorrutetta tai syötävää liimaa.

Koristeita voi säilyttää pitkään, koska ne koostuvat pääosin sokerista ja niillä on pitkä säilyvyysaika. Säilytä mieluiten kuivassa ja pimeässä paikassa, suojattuna auringonvalolta.

Tuote on lisätty ostoskoriisi