Syötävä väri

Syötävä väri, yleisemmin tunnettu elintarvikevärinä, on saatavilla monissa eri muodoissa ja sitä käytetään monipuolisesti kakun koristeluun. Sitä käytetään usein värjäämään kermaa, voikreemiä ja kuorrutusta, mutta se sopii myös kakun maalaamiseen ja leivonnaisten koristeluun. Voit myös käyttää sitä värjäämään kakun taikinaa ja muita leivonnaisia. Valittavanasi on useita erilaisia ​​syötäviä värejä riippuen siitä, mitä leivot ja miten haluat värittää, joten värit sopivat eri tarkoituksiin. Jotkut reseptit vaativat enemmän tai vähemmän väriä halutun tuloksen saavuttamiseksi, ja riippuen leivonnaisten pinnasta, tarvitaan erilaisia ​​värejä. Voit myös sekoittaa erilaisia ​​värisävyjä saadaksesi halutun lopputuloksen. Jos vierität sivun alas, olemme kuvanneet, mihin eri värisävyjä voidaan käyttää.

Pastavärit ovat nestemäisiä geelivärejä, jotka antavat intensiivisen värin ilman ylimääräistä nestettä, toisin kuin perinteiset elintarvikevärit ja karamellivärit. Ne ovat ihanteellisia värittämään kermaa, sokerimassaa, marsipaania, sokerimassaa, voikreemiä ja kuorrutuksia. Valikoimastamme löydät muun muassa FunCakes-pastavärejä ja ProGel-pastavärejä.

Jauhemaisia värejä käytetään pääasiassa kuivavärittämiseen, kuten esimerkiksi sokerimassan pinnalle, mutta niitä voidaan myös sekoittaa pienellä määrällä alkoholia saadakseen tasaisen nestemäisen värin.

Suihkevärejä käytetään parhaiten pinnoilla, joita ei voida maalata, kuten kermaa tai voikreemiä. Suihke on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat värjätä koko kakun esimerkiksi hopeanvärisellä tai kultavärillä.

Maalivärit ja metallivärit maalataan siveltimellä ja ne antavat täysin peittävän pinnan. Värejä voidaan käyttää esimerkiksi painettujen sanojen ja tervehdysten värittämiseen sokerimassassa ja voikreemissä.

Elintarvikekyniä käytetään tavallisten tussien tapaan ja ne sopivat erinomaisesti pienten yksityiskohtien tai esimerkiksi tekstin kirjoittamiseen marsipaanille ja sokerimassalle. Vinkki: anna lasten auttaa koristelussa elintarvikekynillä, ne ovat helppokäyttöisiä ja näyttävät tavallisilta tussikyniltä.

Kimalle- ja hohtovärit levitetään parhaiten siveltimellä sokerimassalle ja marsipaanille. Kimalletta voidaan myös ripotella kermaan ja voikreemiin. Tai mikset lisäisi hieman kimaltelevaa kultaista hohtoa samppanjalasiin?

Kun värjäät suklaata, on olemassa useita vaihtoehtoja. Öljypohjainen väri on hyvä vaihtoehto valkoisen suklaan värjäämiseen, ja se antaa tasaisen ja hienon pinnan. Tarvitaan vain muutama tippa täyteläistä väriä.

Airbrush-väreillä voit luoda hienoja efektejä koristellessasi kakkuja ja leivonnaisia. Väri suihkutetaan luomuksiisi airbrush-laitteen avulla.

Tuote on lisätty ostoskoriisi