Kakkulaatikko

Suojaa kakkusi oikealla kakkulaatikolla varastoinnin aikana tai kuljetettaessa niitä asiakkaille, syntymäpäiville ja muihin tapahtumiin. Suosittelemme valitsemaan kakkulaatikon, jonka mitat ovat samat kuin kakkupelti. Tällä tavalla kakku pysyy tukevasti ja vakaasti laatikossa liukumatta ympäriinsä. Kakkulaatikoitamme on saatavana useita eri kokoja ja korkeuksia ja ne sopivat sekä pienemmälle kakulle että korkealle kerroskakulle.

Valikoimastamme löydät suorakaiteen ja neliön muotoisia kakkulaatikoita, ikkunoilla tai ilman, klassisen valkoisen, kuviollisen tai läpinäkyvän mallin. Laatikot voidaan ostaa yksittäin, mutta voit ostaa myös kakkulaatikoita useissa pakkauksissa, joissa on enintään 25 kappaletta per pakkaus. Ikkunalliset kakkulaatikot sopivat hyvin, jos haluat laittaa kakun esille esimerkiksi kaupan tai hyllyn esittelyyn.

Varumärke

Storlek

Antal

Haluatko tehdä kakkulaatikosta persoonallisen tai ominaisemman? Ehkä se sopii kakun teemaan? Käytä lahjanauhaa tai hienoa silkkinauhaa laatikon ympärille sitomiseen. Sen lisäksi, että se antaa kakkurasialle tyylikkäämmän ilmeen, se on myös helpompi kuljettaa.

Kakkulaatikoita voi käyttää uudelleen, jos ne eivät ole värjäytyneet tai liian tahmeita. Pyyhi laatikko varovasti puhtaalla liinalla ennen kuin käytät sitä uudelleen.

Tuote on lisätty ostoskoriisi