Suihkuttaminen on hauskaa. Erilaisia tyllejä on niin monia, ja vain mielikuvituksesi on rajana sille, mitä voit tehdä. On vähän, joka voittaa kauniisti sirotetun kakun. Helpoin tapa ripotella on voikerma, joka säilyttää muotonsa, toisin kuin liian kerma. Voikerman värjäys on helppoa pastaväreillä. Jos haluat ruiskuttaa kukkia lehti lehdeltä ja sitten siirtää kakun päälle, ruiskuta kukka ensin kukkaneulan päälle ja nosta sen jälkeen kukkasaksilla ja aseta ne taikinalle. Kokeile Wiltonin tylliä 104-125, jolla voit ripotella kauniita ruusuja. Muita erittäin suosittuja tylliä ovat tyllit 1M, 1b ja 2d, tähtitulleja, joihin voi ripotella ns. pyörre kehuja kanssa. Ne sopivat erinomaisesti myös kuppikakkujen ripottelemiseen, koska ne ovat kooltaan hieman suurempia. Tyllit laitetaan alas sellaisinaan kertakäyttöpusseihin tai käytät liitintä, jotta voit helposti vaihtaa ruiskutuksen keskelle.
Tuote on lisätty ostoskoriisi