Palautukset & valitukset

Asiakkaana sinulla on aina 100 päivän palautusoikeus ei-syötävälle tuotteelle ja 14 päivän palautusoikeus ruoalle. Palauttaaksesi sinun tulee aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

Palautuksen tulee täyttää seuraavat kriteerit:

  • Tuote on käyttämätön.
  • Pakkaus ja tuote ovat vahingoittumattomia.

Kuinka teen palautuksen?

Lähetä sähköposti osoitteeseen retur@tantfondant.se seuraavilla tiedoilla:

  • Tilausnumero.
  • Etu-ja sukunimi.
  • Puhelinnumero.
  • Mitkä tuotteet haluat palauttaa, mukaan lukien määrä, tuotenumero ja nimi. Kaikki tiedot löytyvät paketin mukana tulevasta lähetysluettelosta.
  • Syy palata.

Palautuslähetys

Palautus maksaa 7,9 € ja sen maksat sinä asiakkaana. Lähetämme sinulle lähetystarran heti, kun olemme vastaanottaneet maksusi. Palautuskulut lähetetään ensisijaisesti Swishin kautta. Saat lisätietoa tästä, kun rekisteröit palautuksesi. Kerro meille, jos haluat sen sijaan sopia palautuksesta kirjoittamalla oma osoitetarrasi ja maksamalla postikulut. Paketti on tämän jälkeen lähetettävä toimituksena osoitteeseen:

Tant Fondant
Hörnells, John A Hörnells AB
Nibblingsvägen 7
89155 Arnäsvall
Sweden

Huomioithan, että emme voi periä asiamiehille lähetetyistä palautuksista!

Pakkaus

Jos mahdollista, pyydämme teitä käyttämään uudelleen laatikkoa, jossa tuote on toimitettu. On tärkeää, että tuote on pakattu oikein, jotta vältytään vaurioilta toimituksen aikana. Jos kuljetusvaurio johtuu viallinen pakkaus, hyvityksestä tehdään vahingon suuruutta vastaava vähennys.

Maksun palautus

Palautukset suoritetaan 10 päivän kuluessa palautuksesi vastaanottamisesta. Saat korvauksen Svean kautta.

Valitus

Reklamaatiotapauksissa tulee aina olla meihin yhteydessä ennen tuotteiden lähettämistä takaisin.

Jos tuote on vaurioitunut tai viallinen, voit sen sijaan tehdä reklamaation. Noudatat sitten samoja menettelyjä kuin palautuksen yhteydessä. On tärkeää, että kerrot valituksen syyn sähköpostissasi. Reklamaatiotapauksessa sinun ei tarvitse maksaa palautuslähetystä.

Jos katsomme, että valitettu tuote ei ole vaurioitunut, viallinen tai virheellinen, reklamaatio käsitellään palautusoikeutena ja siihen lisätään palautuksen toimituskulut.

 

Tuote on lisätty ostoskoriisi