SYÖTÄVÄ

Tärkeä osa kakun ja leivonnaisten luomista ovat syötävät tuotteet, kuten mausteet, syötävät koristeet, strösseleet ja suklaa. Valmiit mousse- ja kakkusekoitukset auttavat sinua tekemään herkullisia täytteitä ja meheviä kakkuja. Koska on loputtomasti kakkuja ja leivonnaisia leivottavaksi, tarvitaan laaja valikoima syötäviä tuotteita voidaksesi luoda oman upean leivonnaisesi. Täältä löydät koristeita eri juhlapäiviin, kuten jouluun ja pääsiäiseen, mutta myös erityistilaisuuksiin, kuten häihin, kasteisiin ja juhliin. Tant Fondantilla on laaja valikoima syötäviä tuotteita, ja löydät kaiken mitä saatat tarvita leivontaan.

Haluatko päällystää kakun marsipaanilla vai sokerimassalla? Meillä on runsaasti eri värejä valittavanasi, tai mikset luomalla oman sävysi värjäisi sitä haluamallasi sävyllä käyttämällä syötäviä värejä kuten pastavärejä tai jauhevärejä. Entäpä herkullinen voikreemi, valmistettuna valmiista voikreemisekoituksestamme ja maustettuna mauilla kuten vadelma, mustikka, purukumi ja salmiakki? Meiltä löydät valtavan valikoiman erilaisia makuja, jotta voit löytää oman suosikkisi. Koristele leivonnaisesi syötävillä koristeilla kuten perhosilla tai nonparelleilla, tai mikset luotisiirapin avulla tai erivärisillä candy melts -suklaakoristeilla luomalla tiputtavaa efektiä. Tee hääkakustasi vaikuttava koristamalla se romanttisella syötävällä pitsillä ja waferkukilla, tai luo jotain ainutlaatuista muotoilutahnalla ja kiinnitä se kakkuun syötävällä liimalla. Vaihtoehtoja on loputtomasti, anna kaikkien tämän kategorian tuotteiden inspiroida sinua, ja vain mielikuvituksesi asettaa rajat!

Syötävät tuotteemme ovat peräisin tunnetuilta brändeiltä kuten Saracino, Funcakes, Decora, Culpitt, Callebaut ja Super Streusel, sekä monilta muilta.

Tuote on lisätty ostoskoriisi