Sokerimassa

Sokerimassaa käytetään kakun ja leivonnaisten päällystämiseen, kuten marsipaanin prinsessakakussa. Pasta ei tartu niin paljon ja kuivuu nopeasti pinnalta, mutta säilyy pehmeänä sisältä. Sokerimassa on myös erittäin hyvä muotoiltavaksi syötäviksi hahmoiksi kuten pieniksi kanoiksi ja kukiksi. Jos haluat sokerimassan kuivuvan nopeammin, voit sekoittaa siihen CMC/Tyloa, jota löydät täältä. Tällä tavoin sokerimassaan saadaan ominaisuuksia, jotka muistuttavat muotoilutahnaa.

Väri

Varumärke

Storlek

Jos käytät sokerimassaa kakun peitteenä kerman tai mousse päällä, on hyvä ensin sivellä peittävä kerros öljyä tai sulatettua voita. Rasva toimii suojaavana kerroksena ja estää sokerimassan "hikoilun" ja kosteuden muodostumisen. Jos olet levittänyt kakun voikreemillä, voit asettaa sokerimassan suoraan sen päälle.

Täältä Tant Fondantilta löydät sokerimassaa monissa eri väreissä, koissa ja brändeissä. Wilton, Funcakes, Decora, Renshaw ja monia muita. Sokerimassa on yleensä vaniljalla maustettua, mutta sitä on myös saatavana mielenkiintoisissa mauissa kuten lakritsi, toffee, mansikka, sitruuna, päärynä ja vadelma. Voit myös maustaa sokerimassan itse aromiaineilla ja essensseillä.

Haluatko värjätä sokerimassasi itse? Ei ongelmaa. Aloita valkoisesta sokerimassasta ja voit värjätä sen juuri haluamasi sävyiseksi pastaväreillä. Kannattaa välttää tavallista elintarvikeväriä, koska se lisää liikaa nestettä ja tekee massasta liian tahmeaa. Katso pastavärien valikoimamme täältä.

24-26 cm halkaisijaltaan olevaan kakkuun tarvitset 500 g massaa, pienempään 15-18 cm halkaisijaltaan olevaan kakkuun tarvitaan 300-350 g sokerimassaa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi