Silikonimuotit

Silikonimuotit leivontaan. Tutustu ainutlaatuiseen kokoelmaamme silikonisia leivinmuotteja, jotka on suunniteltu muuttamaan keittiösi ammattimaiseksi leipomostudioksi. Näillä erikoismuoteilla voit luoda kaikkea herkullisista suorakaarisista minikakuista vaikuttaviin 3D-mestariteoksiin. Meiltä löydät silikonimuotit jäätelölle, konvehteille, cake pops -leivoksille, moussetorteille ja jälkiruoille. Muotit ovat joustavia, kestäviä ja helppoja käsitellä.

Valitse suosittuja merkkejä, kuten Silikomart, Decora ja Pufz.

Varumärke

Storlek

Material

Vaativaan makuun tarjoamme silikonisia suorakulmaisia minikakkumuotteja, jotka ovat täydellisiä eleganttien petit fours -herkkujen tai yksittäisten jälkiruokien luomiseen. Sylinterimäiset silikonimuotit antavat leivonnaisillesi modernin kosketuksen, kun taas silikoniset kuutionmuotoiset muotit tarjoavat nykyaikaisen tunnelman, joka varmasti herättää huomiota.

Kun kyseessä ovat moniulotteisemmat luomukset, silikoniset 3D-muotit ovat paras työkalusi. Niiden joustavuus ja tarttumaton materiaali varmistavat, että kunnianhimoisimmatkin leivontaprojektit toteutuvat vähällä vaivalla.

Hienostuneiden moussetorttujen ystävät arvostavat silikonisia moussetorttumuottejamme, ja aurinkoisille päiville meillä on upeita silikonisia jäätelömuotteja kotitekoisia jäätelöitä varten.

Kun haluat ostaa parhaat silikoniset leivinmuotit verkossa, sukella kokoelmaamme ja löydä täydellinen muoto seuraavaa leivontaseikkailuasi varten. Oikeilla työkaluilla jokainen leivonta voi muuttua taideteokseksi!

Tuote on lisätty ostoskoriisi