Kakkuvuoat

Hyvä leivonnainen saa alkunsa kakkuvuokasta. Siksi on tärkeää sijoittaa kestäviin kakkuvuokiin, jotka sopivat juuri siihen, mitä haluat luoda. On monia erilaisia hauskoja kuvioita ja kokoja valittavissa, mikä voi tehdä yhden valinnan vaikeaksi. Leivottavien leivonnaisten määrä on loputon, ja jokainen leivonnainen tarvitsee tietysti oman muotonsa. Tant Fondant tarjoaa laajan valikoiman kakkuvuokia eri materiaaleissa, koissa ja muodoissa. Täältä löydät muun muassa klassisia neliskanttisia kakkuvuokia pitsoille ja brownieille, mutta myös pyöreitä kakkuvuokia, kakkuvuokia, leipävuokia, piirakkavuokia, irtopohjavuokia, korkeita kakkuvuokia, muffinssipellit ja paljon muuta. Valitse tunnetuista brändeistä, kuten Nordic Ware, Wilton, PME, Patisse ja Städter.

Meillä on silikonisia leivinmuotteja, jotka sopivat hyvin muun muassa moussetorteille tai cake pops -leivoksille ja kestävät sekä uunissa että pakastimessa. Löydät silikonimuotteja karamelleille ja muffineille sekä suositut Pufz-silikonimuotit, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi kinuskin ja fudgen valmistukseen. Meillä on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja leivinmuotteja, joissa on tarttumaton pinnoite, joka helpottaa kakun irrottamista muotista. Valikoimastamme löydät myös kestäviä ja pitkäikäisiä leivinmuotteja alumiinista ja keramiikasta, jotka sopivat kakun tai piirakan leipomiseen.

Älä rajoita itseäsi, varmista että sinulla on erilaisia malleja ja kokoja leivinmuotteja valittavana, jotta voit vaihdella leivonnaistesi kanssa. Suunnitteletko leipovasi sitä upeaa sateenkaarisuklaakakkua? Valitse monipakkauksemme kakkupohjien leivinmuotteja, jotta voit paistaa pohjat nopeasti ja helposti eri väreissä. Muotit ovat myös tarttumattomia, joten kakkupohjan irrottaminen muotista paistamisen jälkeen on helppoa. Oletko himoinnut niitä kauniisti kuvioituja spiraalimaisia tai timanttimaisia kakkupohjia? Vai haluatko ehkä valmistaa karkkia, cake pops -leivoksia tai jäätelöä ja tarvitset täydellisen muotin? Silloin suosittelemme tutustumaan hauskojen silikonimuottiemme valikoimaan, muun muassa Silikomartin tuotteisiin.

Tuote on lisätty ostoskoriisi