,
Suklaa ranskalaista Valrhona-suklaata.
Andoa on mieto ja pehmeä MAITOsuklaa, jossa on karamellin ja maidon sävyjä. Hieno suklaa käytettäväksi praliinien, ganachen, moussen, jäätelön, sorbetin, koristelun ja paljon muun valmistukseen.
Karkaisukäyrä
Lämmitys 1, 45-50 astetta
Jäähdytetty 27-28 asteeseen
Lämmitys 2, 29-30 astetta
Ainesosat: Ruokosokeri*, kaakaovoi*, KOKO MAITOJAUHE*, kaakaopavut Perusta*, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini*. (*) Luonnonmukaisesti viljeltyjä tuotteita. Sertifioitu FR-BIO -01. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä ja SOIJAa.
Säilytä kuivassa, pimeässä ja viileässä paikassa. Optimaalinen säilytyslämpötila 16-18 astetta.
Tuote on lisätty ostoskoriisi