Pehmeä ja helposti työstettävä sokeritahna Funcaken valikoimasta ihanan vauvansinisenä.
Säilytä avattu pakkaus tiiviisti suljettuna, mieluiten kaksinkertaisessa muovipussissa huoneenlämmössä.
Sokeritahna ei saa joutua suoraan kosketukseen kerman kanssa, koska se voi alkaa "hikoilla". Jos aiot peittää kermakakun, voitele sokeritahnapeite ensin öljyllä tai sulatetulla voilla. Helpoin tapa on vuorata kakku voikermalla kerman sijaan.
Tee näin saadaksesi parhaat tulokset:
- Anna sokeritahnan lämmetä huoneenlämpöiseksi.
- Vaivaa hyvin, kunnes sokeritahna on pehmeää ja joustavaa.
- Ripottele alustalle tomusokeria ja kauli sitten sokeritahna (2-3 mm paksuus riittää).
- Käännä sokeritahnaa neljänneskierros varmistaaksesi, että se ei tartu.
- Onko sokeritahnan reunoissa halkeamia sen kaulimisen jälkeen? Aloita sitten alusta ja vaivaa ja rullaa uudelleen, kunnes reunat ovat sileitä ja kauniita.
Ainesosat: sokeri, kasvirasva (palmuydin, palmu), glukoosisiirappi, vesi, kosteuttava aine: E422, emulgointiaine: E471, sakeuttamisaine: E415, E466, aromi, säilöntäaine: E200,sitruunahappo: E330, väri: E133.
Saattaa sisältää jälkiä PÄHKINÄT.