FunCakesin ihanan sileä sokeritahna, jonka kanssa on helppo työstää ja jossa on hyvä vaniljainen maku.
Sisältää 250 g valkoista.
Tee näin saadaksesi parhaat tulokset:
- Anna sokeritahnan lämmetä huoneenlämpöiseksi.
- Vaivaa hyvin, kunnes sokeritahna on pehmeää ja joustavaa.
- Ripottele alustalle tomusokeria ja kauli sitten sokeritahna (2-3 mm paksuus riittää).
- Käännä sokeritahnaa neljänneskierros varmistaaksesi, että se ei tartu.
- Rullaa kunnes reunat ovat sileät ja kauniit, jos se halkeilee, aloita vain vaivaaminen ja kauliminen uudelleen.
Ainesosat: sokeri (79%), kasvirasva (palmuydin, palmu), glukoosisiirappi, vesi, kosteuttava aine E422, emulgointiaine E471,
sakeuttamisaine E415, E466, luonnollinen aromi, säilöntäaine E200, sitruunahappo E330.
Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ.