Pehmeä ja helppokäyttöinen sokeritahna Funcake-sarjasta tummanpunaisena. Sopii sekä kakkujen että kuppikakkujen valmistukseen. Tunnetaan myös nimellä sokeritahna, koristemassa ja fondantti.
Säilytä avattu pakkaus tiiviisti suljettuna, mieluiten kaksinkertaisessa muovipussissa huoneenlämmössä.
Sokeritahna ei saa joutua suoraan kosketukseen kerman kanssa, koska se voi alkaa "hikoilla". Jos aiot peittää kermakakun, voitele sokeritahnapeite ensin öljyllä tai sulatetulla voilla. Helpoin tapa on vuorata kakku voikermalla kerman sijaan.
Tee näin saadaksesi parhaat tulokset:
- Anna sokeritahnan lämmetä huoneenlämpöiseksi.
- Vaivaa hyvin, kunnes sokeritahna on pehmeää ja joustavaa.
- Ripottele alustalle tomusokeria ja kauli sitten sokeritahna (2-3 mm paksuus riittää).
- Käännä sokeritahnaa neljänneskierros varmistaaksesi, että se ei tartu.
- Onko sokeritahnan reunoissa halkeamia sen kaulimisen jälkeen? Aloita sitten alusta ja vaivaa ja rullaa uudelleen, kunnes reunat ovat sileitä ja kauniita.
Ainesosat: sokeri (79%),kasvirasva (palmuydin, palmu),glukoosisiirappi, vesi,kosteuttava aine E422,emulgointiaine E471,sakeuttamisaine E415, E466, luonnollinen aromi, säilöntäaine E200, sitruunahappo E330, väri E120.
Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ.