Herkullinen kermainen voikerma esimerkiksi kakun täytteeksi tai muffinien päälle.
Käytä huoneenlämpöisiä ainesosia.
1 annos: sekoittaa yhteen 125 ml vettä ja 125 grammaa seosta ja anna seoksen levätä huoneenlämmössä vähintään tunnin ajan . Vatkaa 150 grammaa suolatonta voita n. 5 minuuttia, kunnes siitä tulee ilmavaa ja kermaista.
Lisää pieni osa seoksesta ja vatkaa kunnes se on täysin sekoittunut ennen kuin lisäät loput erissä. Vatkaa sitten tasaiseksi voikermaksi noin 10 minuuttia.
Yksi annos riittää 20 cm kakulle tai noin 12 kuppikakolle.
Ainesosat: sokeri, modifioitu tärkkelys: E1422, herajauhe (MAITO), dekstroosi (VEHNÄ), kuivattu glukoosisiirappi, hyytelöimisaine E339, E450, E516, E401, emulgointiaine E435, suola, sakeuttamisaine E415, aromi (MAITO).
Saattaa sisältää jäämiä MUNISTA, SOIJASTA ja LUPIIINISTA