Leivontaseos gluteenitonta kakkupohjaa varten

€6.55
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 13 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Luo täydellinen pohja kakulle FunCaken leivontavalmiilla gluteenittomalla sienikakkusekoituksella. Tällä pikaseoksella voit leipoa kuohkeita, korkeita ja sileitä sokerikeksejä. Lisää vain KANANMUNAt, vesi ja mausta halutessasi aromitahnalla tai raastetulla sitruunankuorella.

  • Täydellinen gluteeniton sienikakku, jota voi käyttää monenlaisten kakkujen pohjana.
  • Lisää vain munat ja vesi. Kakussa on vaniljan maku, mutta voit lisätä aromia, sitruunaa, aromitahnaa tai muita mausteita maun parantamiseksi.
  • Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa.
  • Sisältää 500 g.

Tee näin:

  1. Kuumenna uuni 175 °C:een (kuumailmauuni 165 °C).
  2. Ø20 cm:n kakku: käytä huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita kulhossa 250 g sekoitusta, 230 g munia (4 1/2 kpl) ja 20 ml vettä.
  3. Sekoita suurella nopeudella 8-10 minuuttia.
  4. Sekoita matalalla nopeudella vielä 2-3 minuuttia.
  5. Kaada taikina voideltuun vuokaan (1/2 - 1/3 täyteen) ja paista uunissa 35-40 minuuttia. HUOMIO! Älä avaa uunia paistamisen aikana.
  6. Poista kakku suoraan vuoasta paistamisen jälkeen ja anna jäähtyä jäähdytystelineellä.

FunCaken gluteenittomat sekoitukset valmistetaan gluteenittomassa laitoksessa. FunCakes takaa, että seokset sisältävät alle 20 mg/20 ppm GLUTEENIA kiloa kohden.

Ainesosat: sokeri, riisijauho, tärkkelys (maissi, peruna), MAITOJAUHE (rasvaton), tärkkelys (riisi), nostatusaine: E450, E500, emulgointiaine: E457, E471, suola, sakeuttamisaine: E412, färgämne: E160a. Saattaa sisältää pieniä määriä KANANMUNAa ja SOIJAA.

 




Tunnus:
MIX431-11

Tuote on lisätty ostoskoriisi