Luo täydellinen pohja kakulle FunCaken leivontavalmiilla gluteenittomalla sienikakkusekoituksella. Tällä pikaseoksella voit leipoa kuohkeita, korkeita ja sileitä sokerikeksejä. Lisää vain KANANMUNAt, vesi ja mausta halutessasi aromitahnalla tai raastetulla sitruunankuorella.
- Täydellinen gluteeniton sienikakku, jota voi käyttää monenlaisten kakkujen pohjana.
- Lisää vain munat ja vesi. Kakussa on vaniljan maku, mutta voit lisätä aromia, sitruunaa, aromitahnaa tai muita mausteita maun parantamiseksi.
- Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa.
- Sisältää 500 g.
Tee näin:
- Kuumenna uuni 175 °C:een (kuumailmauuni 165 °C).
- Ø20 cm:n kakku: käytä huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita kulhossa 250 g sekoitusta, 230 g munia (4 1/2 kpl) ja 20 ml vettä.
- Sekoita suurella nopeudella 8-10 minuuttia.
- Sekoita matalalla nopeudella vielä 2-3 minuuttia.
- Kaada taikina voideltuun vuokaan (1/2 - 1/3 täyteen) ja paista uunissa 35-40 minuuttia. HUOMIO! Älä avaa uunia paistamisen aikana.
- Poista kakku suoraan vuoasta paistamisen jälkeen ja anna jäähtyä jäähdytystelineellä.
FunCaken gluteenittomat sekoitukset valmistetaan gluteenittomassa laitoksessa. FunCakes takaa, että seokset sisältävät alle 20 mg/20 ppm GLUTEENIA kiloa kohden.
Ainesosat: sokeri, riisijauho, tärkkelys (maissi, peruna), MAITOJAUHE (rasvaton), tärkkelys (riisi), nostatusaine: E450, E500, emulgointiaine: E457, E471, suola, sakeuttamisaine: E412, färgämne: E160a. Saattaa sisältää pieniä määriä KANANMUNAa ja SOIJAA.